İstanbul’da 2025’in İlk 9 Ayında En Çok Suç İşlenen İlçeler ve Karakolları Açıklandı

İstanbul’da 2025’in ilk 9 ayındaki en çok suç işlenen ilçeler ve karakolları ayrıntılı analiz, güvenlik trendleri ve ihbar Kanıtlarıyla açıklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün 2025 yılının ilk 9 ayına ait verileri, karakollar bazında suç yoğunluğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Verilere göre Gaziosmanpaşa’daki Gazi Osmanpaşa Şehit Anıl Kaan Aybek Polis Merkezi Amirliği en çok suç kaydı bulunan birim olarak öne çıkıyor ve toplam 4.066 vaka ile listenin zirvesinde bulunuyor.

İstanbul’da 2025’in İlk 9 Ayında En Çok Suç İşlenen İlçeler ve Karakolları Açıklandı

İkinci sırada Arnavutköy Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği yer alıyor ve 3.830 suç kaydıyla takip ediliyor. Listenin üçüncü basamağında ise Büyükçekmece Polis Merkezi Amirliği bulunuyor; bu merkezde kaydedilen suç sayısı 3.174’e ulaşıyor. Dört numarada Zeytinburnu Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi Amirliği (3.075) ve beşinci sırada Pendik Çamçeşme Şehit Yüksel Taşpınar Polis Merkezi Amirliği (2.871) bulunuyor.

Devam eden tablolarda dikkat çeken diğer karakollar ve bağlı oldukları ilçeler şu şekilde özetlenebilir: Küçükçekmece (Halkalı Şehit Ahmet Demir Polis Merkezi Amirliği – 2.770), Esenyurt (Esenyurt Polis Merkezi Amirliği – 2.757) ve Esenyurt (Yunus Emre Şehit Kenan Kumaş Polis Merkezi Amirliği – 2.756) ile Pendik (Yenişehir Şehit Abdullatif Türkgezer Polis Merkezi Amirliği – 2.727) peş peşe geliyor. Ayrıca Avcılar (Avcılar Polis Merkezi Amirliği – 2.708) öne çıkan diğer birimlerden biridir.

İstanbul’da 2025’in İlk 9 Ayında En Çok Suç İşlenen İlçeler ve Karakolları Açıklandı

Anadolu Yakası’nda da dikkat çekici rakamlar mevcut. Kartal Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkezi Amirliği (2.268) ile Tuzla Yayla Şehit Aydın Barış Polis Merkezi Amirliği (2.265), Avrupa Yakası’nın yoğun ilçelerinin gözden kaçmayan karakolları arasında yer alıyor. Bununla birlikte listede en düşük suç sayılarından bazıları Fatih Küçükçaylak Tevfik Arslan Polis Merkezi Amirliği (1.847) ve Gaziosmanpaşa’daki başka bir karakol tarafından oluşuyor.
İstanbul’da 2025’in İlk 9 Ayında En Çok Suç İşlenen İlçeler ve Karakolları Açıklandı

İstanbul’da 2025’in İlk 9 Ayında En Çok Suç İşlenen İlçeler ve Karakolları Açıklandı

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu: marketing on etsy - akıllı saatler - dedicated server - yerden ısıtma - ezan vakitleri - lol script - full hd film izle