Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump: Gazze Zirvesi Birleşmiş Milletler’de Yan Yana

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump’ın Gazze zirvesi, BM’de yan yana duruşu ve bölgesel barış için attıkları kritik adımları ayrıntılı bir bakışla ele alıyor.

ABD’de gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birçok ülkenin liderinin katılımıyla düzenlenen Gazze toplantısına katıldı. Erdoğan ile Trump’ın yan yana oturduğu oturumda, Trump söz alarak bu toplantının kendisi için şimdiye kadar katıldığı en önemli toplantı olduğunu belirtti ve daha önce bu tür bir çerçevede 32 toplantı yaptığını söyledi. Bu toplantı için özel bir vurgu yapan Trump, burada başlatılması gereken bir süreci işaret etti ve teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump: Gazze Zirvesi Birleşmiş Milletler'de Yan Yana

Toplantıya davetli olan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani de savaşın durdurulması, esirlerin iadesi ve Gazze halkına yardım konularının önemini vurguladı. Toplantıdan alınan görüntüler ise katılımcıların bu kritik konuları ele alışını göstermekteydi.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu: marketing on etsy - akıllı saatler - dedicated server - yerden ısıtma - ezan vakitleri - lol script - full hd film izle