Can Holding Operasyonunda Bilgi Üniversitesi Açıklaması

Bilgi Üniversitesi’nin Can Holding Operasyonuna dair açıklaması: süreç, güvenlik önlemleri ve operasyonel iletişimin ayrıntılı özeti.

Can Holding Operasyonunda Bilgi Üniversitesi Açıklaması

Can Holding’e yönelik operasyon kapsamında şirket yöneticileri hakkında gözaltı kararları çıkarılmış ve 121 şirkete el konulmuştur. Şirketler arasında Doğa Koleji ve Bilgi Üniversitesi gibi kurumlar da yer almakta; İstanbul Bilgi Üniversitesi bu soruşturma kapsamına dahil edilmiştir.

Can Holding Operasyonunda Bilgi Üniversitesi Açıklaması

Bilgi Üniversitesi’ne el konuldu mu? Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, operasyon sonucunda 121 şirketin malvarlığına el konulduğunu ve bu süreçte 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. Bu 121 şirketten biri olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi de bulunuyor. Öğrenciler, eğitimlerinin akıbetini merak etmektedir.

Can Holding Operasyonunda Bilgi Üniversitesi Açıklaması

Bilgi Üniversitesi’nde eğitim devam edecek mi? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar açıklamasında, Can Holding’e yönelik adli süreç kapsamında holding şirketleriyle birlikte İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de sürece dahil edildiğini bildirdi. Özvar, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler açısından endişe edilecek bir durum olmadığını ve üniversitedeki eğitim-öğretim faaliyetlerinin kesintisiz olarak sürdürüleceğini ifade etti. Gelişmelerden kamuoyunun bilgilendirilmesine devam edilecek.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu: marketing on etsy - akıllı saatler - dedicated server - yerden ısıtma